Офіційний сайт Запорізької районної ради

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

10 серпня відбулась одинадцята сесія Запорізької районної ради Запорізької області восьмого скликання

10 серпня відбулась одинадцята сесія Запорізької районної ради Запорізької області восьмого скликання

10 серпня відбулась одинадцята сесія Запорізької районної ради Запорізької області восьмого скликання, яку відкрив і провів голова районної ради Олександр Філін. У роботі сесії взяли участь 41 депутатів із 64.
На початку пленарного засідання хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих співвітчизників внаслідок збройної агресії рф проти України.
Черга денна передбачала розгляд 8 питань, які попередньо були детально розглянуті на засіданні профільної постійної комісій районної ради.
Депутатами було розглянуті та прийняті рішення про умови оренди нерухомого майна що належить до спільної власності територіальних громад сіл, селищ Запорізького району та включене до Переліку другого типу; Про намір передати нерухоме та окремо індивідуально визначене рухоме майно спільної власності у комунальну власність Запорізької міської територіальної громади.
Також на сесії розглянуто питання про надання спеціального дозволу на користування надрами з метою геологічного вивчення піску Григорівської ділянки та продовження строку дії контракту з директором комунального підприємства «Архітектурно – будівельне бюро» Запорізької районної ради Запорізької області.
«Вся країна, усі ми перейшли на воєнне положення. Не виняток і робота органів місцевого самоврядування. Тим не менш, депутати на місцях, активно допомагають на територіях, задіяні у волонтерських напрямах та в будь який час готові повернутись до роботи в сесійній залі. Результати пленарного засідання, в частині прийняття усіх рішень порядку денного, тому підтвердження» - зазначив голова районної ради



Середа, 10 Серпня 2022 13:20 | Переглядів: 1396