Офіційний сайт Запорізької районної ради

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Почесні громадяни Запорізького району

Петрова Галина Миколаївна

Подання
про присвоєння звання «Почесний громадянин Запорізького району»
Петровій Галині Миколаївні

 

Петрова Галина Миколаївна, 18.02.1958 року народження, громадянка України, народилася в м. Запоріжжя, Запорізька область, Україна.
Освіта вища. В 1980 році закінчила Комунарський гірничо-металургійний інститут.
Галина Миколаївна розпочала свою трудову діяльність одразу після закінчення Комунарського гірничо-металургійного інституту в 1980 році у Першотравневому машинобудівельному заводі на посаді інженера-технолога. З 1982 року по 1985 рік працювала майстром виробничого навчання в групі лаборанти хімічного аналізу. У 1985 році прийнята на посаду завідувача клубу Профспілкового комітету Відраднівської птахофабрики. З 1991 року прийнята за переводом до Запорізького районного відділу культури на посаду завідувача сільського клубу у с. Відрадне. У зв’язку зі змінами в організації праці і власника у 1994 році звільнена і прийнята по контракту на посаду завідуючої Відрадненським сільським клубом Августинівської сільської ради Запорізького району Запорізької області. З 31.12.2015 року звільнена та прийнята по переводу до комунального закладу «Районний центр культури і дозвілля» Запорізької районної ради Запорізької області на посаду директора Відрадненського сільського будинку культури. З 30.12.2017 року звільнена та прийнята по переводу до комунальної установи «Центр культури та дозвілля, сім’ї, молоді, спорту та туризму» Широківської сільської ради Запорізького району Запорізької області на посаду директора Відрадненського сільського будинку культури. З 02.01.2019 року переведено на посаду завідуючої Відрадненського центру дозвілля комунальної установи «Центр культури та дозвілля, сім’ї, молоді, спорту та туризму» Широківської сільської ради Запорізького району Запорізької області.
За час перебування на керівних посадах Галина Миколаївна завжди відзначалася особливою людяністю, безкомпромісною чесністю та вмінням згуртувати. В кожній ситуації прагнула бачити перш за все людину.
Як справжній професіонал своєї справи уважно та прискіпливо ставиться до кожного учасника колективу, чи окремого виконавця. За сприяння Галини Миколаївни започаткована маса зональних культурно-мистецьких заходів, а саме: розважально-конкурсних, музичних програм «Зустріч поколінь», «Кумири та Кумирчики», «Вечірка маленьких фей», «Круті хлопці» та «По хвилям моєї пам’яті». Безпосередньо за її ініціативи запроваджено рух та самі змагання «Веселих і кмітливих» на території селища Відрадне й навколишніх сіл, який й досі створює командний дух та закликає молодь долучатися до змістовного проведення дозвілля.
Галина Миколаївна, також за сумісництвом працює на посаді музичного викладача Відрадненського ЗЗСО. Плекає у своїх виконавців любов до високого мистецтва – музики. Її вихованці залюбки відвідують заняття в школі, вивчають музичні дисципліни та вчаться співати «в голос».
Результати роботи Галини Миколаївни можна відслідкувати на її сторінці та Відрадненського центру дозвілля у соціальній мережі Фейсбук, а також, за досягненнями вихованців в різноманітних конкурсах районного, обласного і Всеукраїнського рівнів.
Можна з гордістю сказати, що завдяки професіоналізму Галини Миколаївни «Відрадне – найспівучіше селище Широківської громади».
Галина Миколаївна під час свої трудової діяльності неодноразово відзначалася Грамотами, Дипломами та листами подяки, має відповідні записи у Трудовій книжці.
Петрова Галина Миколаївна – людина, яку турбує доля Запорізького району. Повага мешканців Запорізького району до цієї людини цілком виправдана багатьма роками чесної та відданої праці.

 

Заступник голови ради В.І.Ломейко

 

Рішення № 1 від 13.10.2020 року Про присвоєння звання Почесний громадянин Запорізького району.pdf

Переглядів: 172