Офіційний сайт Запорізької районної ради

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Почесні громадяни Запорізького району

Волик Людмила Анатоліївна

ПОДАННЯ
на присвоєння звання «Почесний громадянин Запорізького району»
Волик Людмилі Анатоліївні

 

Волик Людмила Анатоліївна, громадянка України, народилася 06 лютого 1960 року в селищі Малокатеринівка Запорізького району Запорізької області.
Освіта вища, у 1987 році закінчила Бердянський державний педагогічний інститут імені П.Д.Осипенко‚ здобула кваліфікацію педагогіка та методика початкового навчання.
Волик Людмила Анатоліївна розпочала свою трудову діяльність у 1979 році вчителем початкових класів Малокатеринівської середньої школи Запорізького району Запорізької області.
З серпня 1979 по вересень 1999 року працювала вчителем початкових класів Малокатеринівської середньої школи, з вересня 2004 по листопад 2004 року заступником директора з навчально-виховної роботи у загальноосвітньому НВК І ст. «Світанок» м. Запоріжжя.
З серпня 2005 по січень 2007 року та з серпня 2007 року по листопад 2015 року працювала в Малокатеринівській ЗОШ І-ІІІ ступенів Запорізького району, де обіймала посади педагога-організатора, вчителя початкових класів, заступника директора з виховної роботи.
З січня 2007 по серпень 2007 року обіймала посаду директора Новоолександрівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Запорізького району.
У листопаді 2015 року обрана Малокатеринівським селищним головою Запорізького району Запорізької області .
В органах місцевого самоврядування Запорізького району працює чотири роки.
Волик Л.А. відрізняється розвинутим почуттям відповідальності, високою працездатністю, вмінням втілювати нові прогресивні форми і методи роботи, знаходити прийнятні рішення в складних та спірних ситуаціях, добре знається на законодавстві про місцеве самоврядування, вміло застосовує його на практиці, є професіоналом своєї справи.
Вона вмілий організатор, вимогливий керівник. Завдяки її наполегливій праці налагоджені ділові партнерські стосунки з підприємствами та організаціями району.
Будівництво нового дитячого садочку, освітлення вулиць, ремонт доріг, благоустрій селища – основні напрямки роботи Волик Л.А.
На сьогоднішній день найважливішим питанням розвитку території Малокатеринівської селищної ради є будівництво нового дитячого садочку. Наразі завершені будівельні роботи та завершуються роботи з благоустрою території.
Селище має вуличне освітлення, новий дитячий ігровий майданчик. Проводяться ремонти доріг селища, висаджуються квіти та дерева.
За сприяння селищного голови для потреб мешканців селища збережено Малокатеринівський ФАП. У приміщенні селищного ФАП за кошти місцевого бюджету були замінені вікна на нові – пластикові.

З 1 вересня 2017 року у Малокатеринівському НВК «Мрія» відкрито клас з інклюзивною формою навчання. В гімназії «Мрія» проведено капітальний ремонт їдальні, придбано нове обладнання та меблі. Придбано нову комп’ютерну техніку. Встановлено новий паркан.
Волик Л.А. приділяє особливу увагу соціальному захисту населення, створенню рівних соціальних можливостей особам з особливими потребами та соціальним статусом, людям похилого віку, дітям-сиротам, учасникам АТО.
Учасникам АТО було надано 15 дозволів на розробку проектів відведення земельних ділянок у власність під особисте селянське господарство по 1 га.
Для мешканців за участю селищної ради постійно організовуються свята: до Масляної, 8 Березня, 9 Травня, Івана Купала, Дня селища та ін. Для людей похилого віку в селищному будинку культури було організовано святковий концерт з чаюванням. Для людей з обмеженими можливостями були надані продуктові набори.
Волик Л.А. підтримує розвиток культури на території ради. Збережено мережу бібліотечних та клубних установ. Постійно оновлюється матеріально-технічна база закладів.
За сприяння та безпосередньою участю селищного голови виготовлено проект на капітальний ремонт селищного будинку культури. На сьогодні уже отримано позитивний експертний звіт. Будівництво планується розпочати у цьому році.
За рахунок місцевого бюджету у 2017 році поновлено опалення будинку культури, придбані та встановлені електроконвектори.
За сприяння селищного голови музикально-фольклорний колектив «Тавричанка» неодноразово приймав участь в районних та обласних культурно-мистецьких заходах, де посідали призові місця.
Під постійною увагою селищного голови знаходяться питання наповнення дохідної частини місцевого бюджету.
Волик Л.А. вболіває за доручену справу, не зупиняється на досягнутому, критично оцінює стан справ в організації діяльності селищної ради, вживає дієві заходи щодо покращення роботи.
Волик Людмила Анатоліївна користується заслуженим авторитетом і повагою у мешканців селища, приймає активну участь в громадському житті селища та району.

 

Заступник голови ради В.І.ЛОМЕЙКО

Рішення № 3 від 20.02.2020 "Про присвоєння звання "Почесний громадянин Запорізького району"

Переглядів: 462